Pexels terje sollie 320617
Pexels terje sollie 320617
Werken bij TravelEssence

Vacature Video Editor

Functieomschrijving

Als Video Editor bij TravelEssence ben je verantwoordelijk voor het creëren en bewerken van meeslepende reisvideo's. Je werkzaamheden omvatten het monteren van zowel short format content voor onze social media kanalen als long format video's voor onze website. Daarnaast maken we B2B video's om nieuwe samenwerkingen met lokale partners te promoten. Jouw creativiteit en technische vaardigheden zullen van cruciaal belang zijn bij het vertellen van onze (reis)verhalen en het uitlichten van unieke bestemmingen.

Verantwoordelijkheden

Vereiste vaardigheden en ervaring

Wat wij bieden

Over TravelEssence

TravelEssence is een reisbureau gespecialiseerd in het creëren van unieke, op maat gemaakte reizen naar Nieuw-Zeeland en Australië. We werken samen met kleinschalige partners en focussen op duurzame, lokale ervaringen. TravelEssence is een jong en dynamisch bedrijf, waar gezelligheid en hard werken wordt gecombineerd. Je komt te werken in een internationale omgeving, we hebben ook kantoren in Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Je zult ook video's editten voor ons dochterbedrijf Little America, gespecialiseerd in reizen naar de Verenigde Staten en Canada.

Ben jij de creatieve en technisch bekwame Video Editor die wij zoeken om onze reisverhalen tot leven te brengen? Stuur dan jouw CV en een link naar je portfolio naar frits@travelessence.nl met als onderwerp "Sollicitatie Video Editor”.