Fiordland fb
Werken bij TravelEssence

Tekstschrijver TravelEssence & Little America (bijbaan)

Heb jij gevoel voor de juiste content, een passie voor reizen en kan je veel zeggen met weinig woorden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze merken TravelEssence en Little America zoeken wij een tekstschrijver.

Heb jij een passie voor schrijven en vind je het leuk om naast je studie aan de slag te gaan met het volgende:


Herken jij jezelf in onderstaand profiel?:


Wij wat wij bieden:

Over onze merken

TravelEssence is specialist op het gebied van reizen naar Australië en Nieuw-Zeeland. We kennen beide landen als geen ander, want we hebben er gewoond, gewerkt en intensief gereisd. TravelEssence is de enige Nieuw-Zeeland en Australië reisspecialist die gefocust is op kleinschalige, unieke accommodaties en activiteiten, ver weg van het massatoerisme. Met 99% van onze accommodaties staan wij in direct contact en kennen wij uit eerste hand. De focus van onze reizen ligt op het beleven van de lokale cultuur en het genieten van het natuurschoon op een relaxte manier.

Wij zijn ontzettend trots op onze dochteronderneming Little America, die geboren is uit hetzelfde concept als TravelEssence. Kleinschalige, unieke accommodaties en activiteiten. Als specialist zijn onze klanten bij ons in goede handen.

Heb je interesse in deze functie?

Stuur dan je cv met motivatiebrief naar Janneke Hoff: janneke@travelessence.