Nz hiking mount cook national park friends length header
Werken bij TravelEssence

Product and pricing developer

Als product and pricing developer ben jij een belangrijke schakel binnen TravelEssence. Want jij bent ervoor verantwoordelijk dat de prijzen van alle inmiddels 1600 toeleveranciers correct in het systeem staan. Dat betekent dat je ook regelmatig contact hebt met onze contactpersonen in Australië, Nieuw-Zeeland, de Verenigde Staten en Canada. Spreek je zeer goed Engels, ben je flexibel, leergierig, goed georganiseerd en werk je graag samen met een enthousiast, jong team? Lees dan snel verder!

Dit doe je op een dag:

Jij bent onze ideale kandidaat als je goed met cijfers kunt werken én makkelijk in het Engels kunt onderhandelen met onze leveranciers. Het is belangrijk dat je zeer precies werkt en handig bent met computers. Je moet prioriteiten kunnen stellen en de verantwoordelijkheid durven nemen.

“De grootste uitdaging van het werk is dat je met heel veel verschillende types spreekt, want wij werken alleen met kleinschalige accommodaties in Australië en Nieuw-Zeeland. Met al die mensen moet je goed kunnen communiceren. Maar dat is juist ook het leuke aan dit werk! Al die mensen zijn zo gepassioneerd”, zegt Brooke Martin, die haar carrière bij TravelEssence begon als Pricing Assistant.

Werken bij TravelEssence betekent:

Dit is waarom wij jou echt moeten hebben:


Het kantoor van TravelEssence is gevestigd in Zeist. Je stapt daar binnen in een enthousiast, jong team.

“Ik vind het geweldig hier. We kunnen samen superveel lol maken, maar nemen ons werk ook heel serieus. Het is gaaf om voor een bedrijf te werken dat prachtige reizen verkoopt, die ook nog zo milieuvriendelijk mogelijk zijn”

Brooke, Product Manager

Aan het werk?

Stuur dan je CV en korte motivatiebrief naar Janneke Hoff. Als je eerst nog wat vragen hebt, kun je ook bij haar terecht, telefonisch op 0634009209 of via de mail: janneke@travelessence.nl.