Au stays very comfortable 1
Werken bij TravelEssence

Customer Relations

Zeist, fulltime (32-40 uur), mbo-niveau, zo snel mogelijk

Blije klanten, daar zorg jij voor als medewerker customer relations. Jouw dag staat in het teken van het beantwoorden van vragen van onze reizigers. Heb jij mensenkennis, kun je je goed inleven in een ander, ben je stressbestendig en krijg je er energie van om oplossingen te vinden? Maak dan kennis met TravelEssence!

Hier houd jij je mee bezig:

Dit is echt iets voor jou als je ervan houdt om mensen gerust te stellen, hen te helpen en hun oplossingen te bieden als dat nodig is. Het is belangrijk dat je je kunt inleven in de klant en dat je stressbestendig bent. Het helpt als je de reiswereld kent, of je in ieder geval kunt voorstellen wat er allemaal komt kijken bij een verre reis.

“De grootste uitdaging is om klanten die op zoek zijn naar een oplossing weer helemaal gerust te stellen. Als dat lukt, geeft dat mij zoveel energie! Mensen maken de reis van hun leven, ze hebben daar vaak lang voor gespaard. Dan is het toch mooi om bij te dragen aan die droomreis!”

Mandy, Customer relations medewerker bij TravelEssence

Werken bij TravelEssence betekent:

Het kantoor van TravelEssence staat in Zeist. Je stapt daar binnen in een enthousiast team.

Dit is waarom wij jou echt wel/niet moeten hebben:

+ Je doet alles voor tevreden klanten;
+ Je zoekt graag naar oplossingen;
+ Je hebt mensenkennis;
+ Je spreekt goed Nederlands en Engels;
- Je kan niet met klanten omgaan;
- Je schiet snel in de stress;
- Je wilt graag dat alles altijd hetzelfde blijft;
- Je hebt liever geen verantwoordelijkheden.

Op dit moment wordt onze branche nog hard geraakt door de Covid-19 situatie. Deze situatie hebben wij het afgelopen jaar gebruikt om al onze processen en systemen te verbeteren zodat we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn op het moment dat de grenzen open gaan.

Totdat de grenzen open gaan betekent het voor ons dat we aan allerlei projecten door blijven werken. Als je ons team komt versterken vragen wij flexibiliteit in deze veranderende situatie, wij zullen je zo goed mogelijk inwerken zodat je er klaar voor bent als de reis gekte weer los barst.

Het goede nieuws is dat wij een steeds grotere toename zien in boekingen voor 2022. Om deze reden zijn wij nu op zoek naar versterking voor ons team.

Aan het werk?

Stuur dan je CV en korte motivatiebrief naar Janneke. Als je eerst nog wat vragen hebt, kun je ook bij haar terecht, via de mail: janneke@travelessence.nl of telefonisch: 0634009209.