Koala vacancy header
Werken bij TravelEssence

Directie secretaresse

Zeist, (32 uur), mbo-niveau, zo snel mogelijk

Werk jij gestructureerd, breng jij graag orde aan en weet jij jouw mannetje te staan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Directie secretaresse geef je secretariële, administratieve en organisatorische ondersteuning aan onze drie directieleden, zodat zij zich volledig kunnen focussen op hun hoofdtaken. Jij zorgt ervoor dat acties die voortkomen uit de wekelijkse boardmeeting vastgelegd en opgevolgd worden. Hierbij schroom je niet om collega’s aan gemaakte afspraken te houden. Dankzij jou verloopt alles achter de schermen vlekkeloos. Jij voelt je thuis binnen een platte bedrijfscultuur, waar groots gedroomd wordt.

Zo ziet jouw week eruit:

De ideale kandidaat:

Tevens voldoe je aan de volgende functie-eisen:

Werken bij TravelEssence betekent:

TravelEssence is dé reisspecialist op het gebied van maatwerkreizen naar Australië en Nieuw-Zeeland. Met onze kantoren in Nederland, Duitsland en binnenkort het Verenigd Koninkrijk bedienen we een groot deel van de markt. Wij werken uitsluitend met kleinschalige leveranciers en met cliënten die unieke wensen hebben. Ons aanbod breiden we nu ook uit naar Canada en Amerika, via ons label Little America.

Aan het werk?

Stuur dan je CV en korte motivatiebrief naar Janneke Hoff. Als je eerst nog wat vragen hebt, kun je ook bij haar terecht, telefonisch op 0634009209 of via de mail: janneke@travelessence.nl.