Ronald australie outback uluru
Ronald australie low isles island
Ronald australie kings canyon 4wd tourbus
Ronald australie rainbow beach
Maak kennis met onze reisexperts

Ronald

Mijn naam is Ronald en ik heb het geluk als reisadviseur werkzaam te zijn bij TravelEssence. Ik ben zelf meerdere malen naar Australië gereisd en mijn eerste ontmoeting met Australië is alweer 15 jaar geleden. Destijds als backpacker en onlangs wederom vanwege een studiereis om de geweldige manier van reizen te ervaren volgens de filosofie van deze reisspecialist.

In Australië maakt het niet uit waar u een foto maakt, ze behoren stuk voor stuk op de cover van uw fotoalbum. Als u de weg vraagt aan een Aussie, kan het zomaar gebeuren dat u wordt uitgenodigd om ’s avonds een hapje mee te eten. De vriendelijkheid van de bewoners, de natuur, de steden, de wildlife, de geweldige ervaringen….eigenlijk moet iedereen een keer naar Australië zijn geweest.

De schoonheid van deze parel in de Stille Zuidzee kan van alle kanten komen zelfs van boven. Maar pas op voor vallende kokosnoten!

Vanwege mijn passie voor dit land ben ik erg blij dat ik nu dagelijks mag adviseren en prachtige reizen op maat mag samenstellen voor mensen die de reis van hun leven gaan maken. Altijd leuk om achteraf de positieve ervaringen en verhalen te mogen horen. Graag laat ik ook jullie kennis maken met onze manier van reizen en daarmee bedoel ik: goed maar niet te snel; aandacht voor accommodaties en unieke plekjes; complete ontzorging van A tot Z!

Contact opnemen met Ronald? Bel dan +316-34829128

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.