Sandra Lok

Mijn naam is Sandra Lok. Ik ben geboren met een Nederlands paspoort en een grenzeloze nieuwsgierigheid naar andere culturen, landen en mensen. Vaak en veel ben ik reizende, op zoek naar nieuwe avonturen ergens op deze knappe aardbol. Ik deel mijn ervaringen graag met u in de vorm van mooie verhalen in combinatie met sprekende beelden. Het reizen laat me voelen, denken, ervaren, zien en groeien als mens.

Een tijdje woonde en werkte ik in zowel Australië als Nieuw-Zeeland. Een bijzondere periode van mijn leven waarin ik vele mooie dingen heb mee mogen maken. Van een leven opbouwen in Sydney tot aan het wonen in een busje al rondtrekkend langs de Australische oostkust, liftend Nieuw-Zeeland verkennen en mijn hart verliezen aan Wellington: al deze momenten hebben een speciaal plekje in mijn hart gekregen.

In de natuur voel ik me in mijn element. Bergen, woestijnen, groene weides, bomen, meren, de oceaan: het zijn stuk voor stuk favorieten. In steden zoek ik graag naar leuke hotspots en fijne restaurants. Voor de website van TravelEssence zal ik af en toe een blog schrijven over mijn ervaringen Down Under. Wilt u meer over mij weten dan kunt u altijd een kijkje nemen op mijn eigen website Where Will She Go.