Kom jij werken bij dé reisspecialist voor Australië en Nieuw-Zeeland? | TravelEssence

Werken bij TravelEssence

TravelEssence zet zich in voor een persoonlijke en verantwoorde manier van reizen. We groeien hard, dus kunnen altijd wel wat hulp gebruiken!

Wij doen het anders dan andere reisorganisaties. Wij geloven erin dat we mooiere reizen kunnen realiseren als we onze klanten én partners in Nieuw-Zeeland en Australië echt leren kennen. Dit doen wij met een ontzettend leuke club mensen, met allerlei verschillende professionele achtergronden.

Wij organiseren droomreizen

Klanten boeken bij ons hun droomreis, waar zij soms jaren voor sparen. Ze verdienen het dat wij onze uiterste best voor hen doen. Ruimte om fouten te maken is er nauwelijks, dus dat is wel eens stressen. Maar daar kunnen we tegen, we houden ervan om hard te werken en gelukkig kunnen we altijd op elkaar terugvallen!

Bij ons geen formele bedrijfscultuur

Alle collega’s, of ze nu van marketing, sales of product zijn, werken nauw met elkaar samen. We kunnen altijd bij elkaar aankloppen, ook om een praatje te maken. Elke dag is er een gezamenlijke lunch geregeld. Doordat we zo’n goede band hebben met elkaar, zetten we ons ook extra in. Soms is het misschien net iets te gezellig, maar daardoor hebben we wel fantastische bedrijfsfeesten.