Werken bij TravelEssence

TravelEssence is een snelgroeiende reisorganisatie die zich inzet voor een meer persoonlijke en verantwoorde manier van reizen. Wij kunnen altijd wel hulp gebruiken!

Op televisie en via het internet worden reizigers dagelijks lekker gemaakt met onpersoonlijke “last minute deals”, die dan ook nog eens tegenvallen. TravelEssence gelooft daar niet in. Wij steken veel tijd en moeite in het leren kennen van onze klanten en het uitkiezen van onze partners in Nieuw-Zeeland en Australië. Dit doen wij met een ontzettend leuke club mensen, met verschillende professionele achtergronden.

Bij ons geen formele bedrijfscultuur

Elke afdeling - zij het marketing, sales of product - werkt nauw met elkaar samen. Nu nog even vanuit twee kantoren bij elkaar om de hoek, maar binnenkort onder één dak. Dat houdt in dat wij voortdurend bij elkaar naar binnen lopen, soms ook gewoon om een praatje te maken. Daarbij wordt er elke dag gezorgd voor gezamenlijke lunch. Iedereen kent elkaar. Het voordeel hiervan is dat wij extra hard voor elkaar werken, hoewel het soms misschien net iets te gezellig is (net als op onze bedrijfsfeesten). 

Wij organiseren droomreizen

Onthoud goed dat wij de droomreis van onze klanten proberen te realiseren. Zij verdienen niets minder dan onze volle toewijding. Dit maakt de marge voor fouten klein. Wie bij TravelEssence wil werken moet daarom stressbestendig zijn.