Onze filosofie | TravelEssence

Onze filosofie

TravelEssence is opgericht door Andrew Morten. De ideeën en de filosofie van TravelEssence zijn gebaseerd op Andrew’s langjarige ervaring met unieke reizen in Australië en Nieuw-Zeeland en gedegen kennis op het gebied van marketing en kwaliteitscontrole.

Een unieke reiservaring voor elk budget

Op de eerste plaats willen we u een unieke reiservaring bezorgen die uw verwachtingen te boven gaan, ongeacht het budget. Het gaat ons er niet om uw vakantie in Nieuw-Zeeland of Australië aan de standaardnormen aan te passen. Wij willen juist zo veel mogelijk optimaliseren naar uw eigen wensen.

Steun aan het milieu

Wij proberen het milieu te beschermen door steun te geven aan kleine, milieubewuste organisaties op toeristisch gebied en houden ons ver van het massatoerisme. Dat is niet alleen gunstig voor het milieu, maar als reiziger profiteert u er ook van dat u als individu wordt behandeld en niet als een lopende geldautomaat. Hierover leest u meer op onze pagina's over echt duurzaam reizen.

Tevreden medewerkers en leveranciers

Wij zorgen ervoor dat de mensen die voor ons werken dat met plezier doen. Dat houdt in dat we ze correct behandelen, trainen en ontwikkelen, hen regelmatig op reis sturen en hun de kans geven te werken op een manier die hen bevalt. Wij vinden dat tevreden en kundige medewerkers vanuit hun persoonlijke kennis en ervaring onze klanten het beste kunnen adviseren.

Ook willen wij dat onze leveranciers graag met ons werken. Als dat niet het geval is, kunnen wij niet verwachten dat zij hoogstaande kwaliteit aan u leveren. Wij houden hen op de hoogte van de reacties van onze klanten om hen te helpen hun kwaliteit en service voortdurend te verbeteren.