Te Urewera Treks Matariki Doherty Jpg

Onze filosofie

Op de eerste plaats willen we u een unieke reiservaring bezorgen die uw verwachtingen te boven gaan, ongeacht het budget. Het gaat ons er niet om uw vakantie in Nieuw-Zeeland of Australie aan standaardnormen aan te passen, maar juist zo veel mogelijk te optimaliseren naar uw eigen wensen. 

Wij proberen het milieu te beschermen door steun te geven aan kleine, milieubewuste organisaties op toeristisch gebied en houden ons verre van massatoerisme. Dat is niet alleen gunstig voor het milieu, maar als reiziger profiteert u er ook van doordat u als een individu wordt behandeld en niet als een lopende geldautomaat.

Wij zorgen ervoor dat de mensen die voor ons werken dat met plezier doen. Dat houdt in dat we ze correct behandelen, trainen en ontwikkelen, hen regelmatig op reis sturen en hun de kans geven te werken op een manier die hen bevalt. Wij denken dat tevreden, terzake kundige medewerkers vanuit hun persoonlijke kennis en ervaring onze klanten het beste kunnen adviseren.

Ook willen wij dat onze leveranciers graag met ons werken. Als dat niet het geval is, kunnen wij niet verwachten dat zij hoogstaande kwaliteit aan u leveren. Wij houden hen op de hoogte van de reacties van onze klanten om hen te helpen hun kwaliteit en service voortdurend te verbeteren.

Kortom, TravelEssence streeft ernaar een sympathieke en leuke reisorganisatie zijn, want wat is leuker dan te kunnen reizen?