Echt duurzaam reizen

Wij bieden een selectie van kleinschalige accommodaties en activiteiten, niet alleen omdat ze meer persoonlijk en mooier zijn en voordeliger dan de doorsnee alternatieven, maar ook omdat ze veel minder impact hebben op het milieu dan grote hotels midden in de natuur of campers die zwarte rook uitblazen en veel benzine verbruiken.

Veel van de accommodaties en tours waarmee wij samenwerken, zetten zich in voor instandhouding van hun bezit en het lokale milieu. Als het om bouwactiviteiten gaat, gebruiken ze duurzame natuurlijke producten en regenwater, planten inheemse bomen om vogels aan te trekken en serveren niet zelden maaltijden met ingrediënten uit hun eigen tuin of uit die van vrienden.

Door verblijf op unieke locaties ver weg van de grote massa leert u om met heel andere ogen te kijken naar de omgeving waar u logeert. Om die reden bieden wij u culturele ervaringen van persoonlijke aard waarbij u intensiever kennis maakt met een bepaalde cultuur en die leert waarderen, anders dan wanneer het gaat om voorgekookte programma’s.