Waarom TravelEssence? | TravelEssence

Waarom TravelEssence?

Andrew Morten, Founder, TravelEssence

"Our local knowledge makes the difference"

TravelEssence is specialist op het gebied van reizen naar Australië en Nieuw-Zeeland. We kennen beide landen als geen ander, want we hebben er gewoond, gewerkt en intensief gereisd.

TravelEssence is de enige Nieuw-Zeeland en Australië reisspecialist die gefocust is op kleinschalige, unieke accommodaties en activiteiten, ver weg van het massatoerisme. Met 99% van onze accommodaties staan wij in direct contact en kennen wij uit eerste hand. Hierdoor kunnen wij er persoonlijk voor zorgen dat aan al uw specifieke wensen zal worden voldaan, voor en tijdens uw reis.

Advies vanuit persoonlijke ervaring

De focus van onze reizen ligt op het beleven van de lokale cultuur en het genieten van het natuurschoon op een relaxte manier. We zijn ons ervan bewust dat kleine details vaak tot grote verschillen leiden, die uw reis aantrekkelijker maken. Daarom doen wij er alles aan om de perfecte reis voor u te verzorgen en nemen we echt de tijd voor u. In onze ogen is een reis naar Nieuw-Zeeland of Australië niet iets wat u binnen vijf minuten moet boeken. Wij beantwoorden al uw vragen en voorzien u van eerlijk advies voortkomend uit eigen ervaring. Uw reis bespreken we waar en wanneer het u uitkomt. Bij ons op kantoor of bij u thuis, overdag, in de avonduren, of in het weekend.