Waarom TravelEssence?

Andrew Morten, Founder, TravelEssence

"Our local knowledge makes the difference"

Wilt u Australië of Nieuw-Zeeland op hun mooist beleven?

Zoekt u een persoonlijk reisadvies dat het best bij u past? Dan zoekt u een reisorganisatie met mensen die u uit eigen ervaring kunnen adviseren. Wij komen er zelf vandaan en reizen met liefde regelmatig terug. Dus:

  • Waar uw reis à la TravelEssence u ook brengt, we zijn er zelf geweest
  • Uw verblijven en uw hosts hebben we persoonlijk bezocht en geselecteerd
  • Uw routes plannen we zó, dat u nooit langer hoeft te reizen dan nodig

Advies dat bij u past

Om u zo goed mogelijk te adviseren en een reis samen te stellen die het beste aansluit op uw wensen, gaan we dan ook graag persoonlijk met u om de tafel. Bij ons of bij u thuis. Hoe het u het beste uitkomt.

Mede daarom geven onze klanten een waardering van gemiddeld een 9,3 op Feedbackcompany.

Uw voordeel: onze lokale kennis

U geniet pas echt van de natuurlijke, pure schoonheid van Down Under, als u kiest voor kleinschalige accommodaties, gerund door locals. Midden in de natuur en vooral: weg van de massa en onaangetast door het toerisme.

In Australië en Nieuw-Zeeland heeft u bij ons de keuze uit zo'n 2000 bijzondere B&B’s, charmante cottages, landelijke lodges, hippe hotelletjes. Allemaal uniek, met hun eigen charme. Speciaal voor u geselecteerd door onze reisspecialisten.

Direct contact met Down Under

U wordt met open armen ontvangen door onze Australische partners en leveranciers. We kennen ze persoonlijk en onderhouden regelmatig contact, zonder tussenpersonen.

Zij zijn ook blij met ons, want wij leveren gasten die meestal meerdere dagen blijven en echt genieten van de accommodatie en de natuur er omheen.

Hoe weten wij dat? Omdat wij u, net als onze leveranciers, eerst persoonlijk willen leren kennen. Zodat we precies weten hoe we al uw unieke reisdromen in vervulling laten komen.