3784 Peel Forest Lodge Horse Treks
3784 Peel Forest Lodge Horse Treks 1538286199 PA311304
3784 Peel Forest Lodge Horse Treks 1538286156 PA311295

Paardrijden over de Canterbury Plains en de Rangitata-rivier

Verken Peel Forest te paard. Hier vindt u uitgestrekte boerenlandschappen en inheemse bossen met een rijke en overvloedige flora en fauna. Zo is een groot deel van de karakteristieke Nieuw-Zeelandse varens te vinden in dit gebied.

De essentie van Nieuw-Zeeland

Uw paardrijtocht wordt verzorgd door Bert en Pennie. Zij zijn de eigenaren van een lodge vlakbij de gemeente Peel Forest bij het dorpje Geraldine. Uw paardrijtocht voert u langs de Rangitata-rivier, een plek waar u de echte essentie van Nieuw-Zeeland kunt ervaren.

Een lokale ervaring met Bert

Tijdens de de tocht zal Bert uw gids zijn. Hij heeft een enorme passie voor paarden en jagen. Op de rug van een paar is hij in zijn element. Bert ken het gebied als zijn broekzak en tijdens de tocht vertelt hij u allerlei verhalen. Bert kan niet wachten om dit stukje paradijs met u te delen.

Voor elk niveau

De tocht wordt afgestemd op uw wensen en rijniveau. Na een veiligheidsbriefing gaat u richting de Rangitata-rivier en verkent u de uitgestrekte velden met daarachter de bergen. Bert en Pennie hebben verschillende paarden voor elk niveau en natuurlijk pony's voor de kinderen.

Meer avontuurlijke activiteiten

Nieuw-Zeeland met vrienden

Ontdek meer over reizen met vrienden

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.