Nz queenstown jet boat view family see and do adventurous
Nz queenstown jet boat people family see and do adventurous

Mount Aspiring National Park: thuisland van de Lord of the Rings

Reis door het hart van Mount Aspiring National Park. Temidden van de Dart River Valley komen mythe, erfgoed en fantasie tot leven. Hier verkent u verschillende filmlocaties uit de Lord of the Rings en The Hobbit.

Jet Boat langs gletsjers en rivieren

Vanuit Glenorchy vertrekt u met een jet boat en vaart u door indrukwekkende gletsjerrivieren naar Te Wai Pounamu, een oogstrelend natuurgebied dat al jaren op de Werelderfgoedlijst staat. Houd u goed vast, want de boot maakt nogal eens onverwachte wendingen. ​​Tijdens het varen vertelt uw gids verhalen over de rijke geschiedenis van het gebied en deelt Maori-legendes.

Wandelen in een filmscènes

Eenmaal aangemeerd, kunt u uw benen strekken met een wandeling door door een beukenbos dat meer dan 80 miljoen jaar oud is. Dit bos staat ook wel bekend als "Middle Earth", vanwege de filmscènes die hier zijn opgenomen.

Oog voor de natuur

Dit bedrijf opereert al 25 jaar vanuit Glenorchy. Ze hebben een passie voor het milieu en steunen de Routeburn Dart Wildlife Trust. Projecten omvatten het o.a. het beschermen van het Paradise Forest Reserve en het jaarlijks inzaaien van duizend inheemse planten.

Meer avontuurlijke activiteiten

Nieuw-Zeeland met vrienden

Ontdek meer over reizen met vrienden

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.