Nz coromandel luxury lodge kitchen view friends stays luxury
Nz coromandel luxury lodge bedroom view friends stays luxury
Nz coromandel luxury lodge terrace view friends stays luxury
Nz coromandel luxury lodge bathroom friends stays luxury

Overnachten in stijl op Coromandel Peninsula

Coromandel Peninsula kent mistige bossen, ongerepte stranden, een overvloed aan zeeleven en een bergachtig binnenland. Bezoek plekken als Hot Water Beach, waar u uw eigen warme zandbad kunt graven. Of waan uzelf in het paradijs tijdens een kajaktocht bij Cathedral Cove. Overnachten doet u in ieder geval in stijl.

Kom tot rust in de inheemse bossen van de Coromandel

Uw luxe lodge wordt omringd door inheemse bomen en kijkt uit over Cooks Beach en het het Shakespeare Scenic Reserve. U logeert in een stijlvolle suite met een eigen buitenterras. Daal af naar het gouden zand van Cooks Beach en zwem in het sprankelende blauwe water. Of pak de veerboot naar het bruisende strandstadje Whitianga.

Bij Karangahake Gorge kunt u langs een oude spoorlijn bewandelen. Bekijk een van de verborgen juweeltjes van Coromandel, Donut Island of loop naar de top van Wentworth Valley en bewonder mystieke watervallen. Geniet van de relaxte sfeer in de Coromandel.

Meer luxe accommodaties

Nieuw-Zeeland met uw partner

Ontdek meer over reizen met uw partner

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.