nz-geraldine-lodge-outside-view-partner-accommodation-comfortable
nz-geraldine-lodge-bedroom-partner-accommodation-comfortable
nz-geraldine-lodge-culinary-view-partner-accommodation-comfortable

Ontdek de omgeving van Canterbury

Verblijf midden in de natuur van de Canterbury Plains, negentig minuten rijden van de stad Christchurch. In dit gebied vindt u vooral vlakke, boeren landschappen die liggen aan de voet van de Zuidelijke Alpen. Het is een fijne omgeving om na een lange vlucht als eerste stop te verblijven.

Een rustige lodge omringd door bos, bergen en wildlife

Het moderne houten huis waar u verblijft straalt warmte en karakter uit. Het huis beschikt over drie slaapkamers, twee badkamers, een woonkamer en een keuken. De eigenaren Penny en Bert kunnen niet wachten om hun kennis van de omgeving met u te delen. Hun grootste passies zijn paardrijden en jagen.

Ga op in de natuur

Ontspan en geniet vanaf het terras van het omliggende bos en het geluid van de vogels. De vogelgeluiden zorgen voor een rustgevende en gastvrije sfeer. Kom dichter bij de natuur en adem frisse, schone lucht in en proef het water uit eigen bron.

Op avontuur met Bert

Bert is in zijn element wanneer hij, zittend op zijn paard, verhalen vertelt. Hij kent de omgeving als geen ander en laat u kennismaken met alle bijzondere plekken. Van een trektocht van een halve dag tot een meerdaags avontuur, Bert zal u begeleiden door bossen, langs rivieren en over bergketens. Geniet van het adembenemende uitzicht tijdens uw paardrijtocht. Dit is een geweldige ervaring om met elkaar te ondernemen.

Meer zeer comfortabele accommodaties

Nieuw-Zeeland met vrienden

Ontdek meer over reizen met vrienden

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.