Nz tauranga bay villa beach family stays very comfortable
Nz tauranga bay villa beach view family stays very comfortable
Nz tauranga bay villa terrace view family stays very comfortable
Nz tauranga bay villa beach living area family stays very comfortable

Luxe aan het strand in het subtropische noorden

Gelegen op het uiterste puntje van het Noordereiland, waar de locals ontspannen zijn en genieten van een eenvoudig leven, ligt Northland. Het heeft een subtropisch klimaat, een gevarieerd landschap van ongerepte witte stranden en ruige kustlijnen en is van onschatbare waarde voor de Maori.

Verblijf in een typisch Kiwi vakantiehuis

Dit typisch Kiwi vakantiehuis is gelegen in Tauranga Bay, omgeven door 85 hectare inheemse bossen en letterlijk op een steenworp afstand van een privé-strand. Geniet van volledige privacy, comfort en ontspanning. Vang zelf uw vis en maak het klaar op de barbecue. Eet op uw terras terwijl u geniet van het uitzicht en van het geluid van de oceaan.

Wereldberoemde fish en chips

Het dorpje Kerikeri ligt op slechts 40 minuten rijden ten zuiden van uw vakantiehuis. Dit kleine, bruisende dorpje heeft vele cafés en restaurants om uit te kiezen. Daarnaast zijn er vanuit dit dorp spectaculaire vluchten per vliegtuig of helikopter over de Bay of Islands te boeken. Ten noorden van Butterfly Bay ligt Mangonui, waar u de wereldberoemde Mangonui fish en chips shop vindt, evenals pittoreske cafés en pubs.

Bezoek het meest noordelijke puntje van Nieuw-Zeeland

Bezoek de vuurtoren van Cape Reinga voor een prachtig uitzicht op het Tasman Zee en de Stille Oceaan die daar samenkomen of maak een onvergetelijke zeiltocht in de Bay of Islands en bekijk een diversiteit aan wildlife, waaronder dolfijnen.

Meer zeer comfortabele accommodaties

Nieuw-Zeeland met vrienden

Ontdek meer over reizen met vrienden

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.