Nz browns boutique bed breakfast 2 friends comfortable
Nz browns boutique bed breakfast 3 friends comfortable
Nz browns boutique bed breakfast 1 friends comfortable

Een stijlvol boetiekhotel in het hart van Queenstown

Deze pittoreske accommodatie ligt op een heuvel die uitkijkt over Lake Wakatipu, het centrum van Queenstown en de omliggende bergketens. Geniet van de mogelijkheid om het dorp in te lopen. Winkels, restaurants en cafés zijn er in overvloed.

Verwacht een warm welkom

Laat u verwelkomen met een grote glimlach van uw gastheer Peter. Drink samen een glas glühwein en geniet van wat lekkere kaas. U kamer is voorzien van een eigen balkon, waar u ‘s ochtends wordt verwarmd door zonnestralen. ‘s Avonds kunt u van een lekker glas wijn genieten op het buitenterras bij het vuur.

Queenstown is de avonturen hoofdstad van Nieuw-Zeeland

Als u houdt van een beetje adrenaline valt er genoeg te beleven in Queenstown. Vaar mee op een jet-boot, ga raften om maak een uitdagende mountainbiketocht. Maar als u het liever wat rustiger aan doet, kunt u ook het pittoreske Glenorchy bezoeken. Of maak een wandeling naar de top van Ben Lomond voor een adembenemend uitzicht op Queenstown en Lake Wakatipu.

Meer zeer comfortabele accommodaties

Nieuw-Zeeland met vrienden

Ontdek meer over reizen met vrienden

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.