Nz kaikoura eco house terrace family stays very comfortable
Nz kaikoura eco house livingroom family stays very comfortable
Nz kaikoura eco house kids garden family stays very comfortable
Nz kaikoura eco house bedroom view family stays very comfortable

Een huis omgeven door bossen

Een vakantiehuis dat helemaal één is met de omgeving. Omgeven door bossen met inheemse Kanuka-bomen en gelegen in een rustige, landelijke omgeving. Ontspan en geniet van het uitzicht op de bergen. Bij aankomst staat er een heerlijke fles wijn, crackers en lokaal gemaakte Kaikoura-kaas voor u klaar.

Spot de diverse zeedieren in Kaikoura

Dit vakantiehuis ligt aan de rand van het dorp Kaikoura en is de perfecte plek om zeedieren zoals dolfijnen, zeehonden, albatrossen en walvissen te spotten. Wandelaars kunnen hier hun hart ophalen. Wandel in 20 minuten naar de Hapuku rivier, waar u een frisse duik kunt nemen, de grootste Totara-boom van Nieuw-Zeeland bewonderen.

Laat u verrassen met een heerlijke maaltijd

Het huis is voorzien van een keuken waar u zelf maaltijden kunt bereiden. Mocht u liever in de watten gelegd worden, dan kan er tegen een vergoeding ook een drie gangen menu voor u worden klaargemaakt. Naast heerlijke vlees- en visgerechten, zijn ook vegetarische en veganistische opties mogelijk. Mocht u helemaal willen ontspannen, dan kan een masseuse, schoonheidsspecialiste, privé-yogales of meditatieles voor u worden geboekt.

Optimaal comfort

Er zijn drie slaapkamers, verdeeld over twee verdiepingen, waardoor iedereen zijn eigen ruimte heeft. Ontspan met een goed boek onder een boom of droom weg in de hangmat. Of leen de mountainbikes van uw gastheer Hamish en neem het bospad naar Hapuku Beach, een plek waar u veel surfers kunt spotten.

Meer zeer comfortabele accommodaties

Nieuw-Zeeland met vrienden

Ontdek meer over reizen met vrienden

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.