Nz comfortable richmond lodge abel tasman 2
Nz comfortable richmond lodge abel tasman 3
Nz comfortable richmond lodge abel tasman 1
Nz comfortable richmond lodge abel tasman 4

Ervaar het leven op een perenboerderij

Ervaar samen het leven op een perenboerderij en ontdek de Tasman regio. Het Abel Tasman National Park, de stad Nelson, de mooie stranden en avontuurlijke wandelroutes zijn zeker de moeite waard. Verblijf in The Pear Orchard Lodge bij Timo, Olivia en hun twee kinderen. Ga mee peren plukken, geniet van de lokale producten en kom tot rust in de landelijke omgeving.

Maak kennis met uw hosts Timo en Olivia

Timo en Olivia hebben in 2013 het stadse leven in Auckland ingeruild voor het boerenleven. Met hun twee kinderen wonen ze nu op een perenboerderij, waar zij het oude huis omgetoverd hebben tot een lodge. Het stel heeft veel gereisd en hebben deze liefde verwerkt in de lodge. Ook willen ze het milieu zo min mogelijk belasten en malen daarom hun eigen hout, gebruiken ze zonne-energie en vangen ze regenwater op voor gebruik.

Eieren rapen en ganzen voeren

Vanuit de lodge heeft u uitzicht de Waimea Plains en de perenboomgaard van Timo en Olivia. Tijdens een tour kunt u de boerderij en de perenboomgaard bekijken. U krijgt ook de gelegenheid om eieren te verzamelen, ganzen te voeren en al uw vragen te stellen over het leven op de peren boerderij. Uiteraard kunt ook in de tuin of de gedeelde woonkamer relaxen met een goed boek.

Uw verblijf geïnspireerd op de typische Nieuw-Zeelandse schuren

De boerderij bestaat uit een aantal opgeknapte schuren, het oude huis, waar uw hosts wonen en de Shearer's Cottage, wat ook een gastenverblijf is. De inrichting is geïnspireerd op de typisch Nieuw-Zeelandse schuren die hier vroeger stonden. In de lodge deelt u samen met de andere gasten een grote open keuken. Met mooi weer kunt u de barbecue aansteken op de veranda en gezamenlijk genieten van het uitzicht.

Meer comfortabele accommodaties

Nieuw-Zeeland met vrienden

Ontdek meer over reizen met vrienden

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.