Premium Economy Class naar Nieuw Zeeland

Premium Economy Class naar Nieuw-Zeeland met Air New Zealand

Upgrade naar Premium Economy en geniet van extra luxe aan boord! Het echte Premium Economy gevoel begint al voordat u in het vliegtuig stapt, door de speciale check-in service op het vliegveld hoeft u niet meer in de rij te staan.

Uw stoel

Geniet van meer beenruimte met de grootste stoel in zijn klasse en ontspan met 50% meer ligruimte dan in Economy Class. En als u dan toch ligt, kunt u uw voeten heerlijk laten rusten op een eigen voetensteun en geniet u van het mineraalwater in het opbergnetje voor u.

Culinair

Ervaar het beste van in-flight dineren in Premium Economy Class op langeafstandsvluchten. De chefs van Air New Zealand maken voor de gasten de heerlijkste Nieuw-Zeelandse maaltijden, gemaakt met de beste Nieuw-Zeelandse producten. Daarnaast kunt u genieten van een glaasje van een van de beste wijnen uit Nieuw-Zeeland. Het servies en bestek zijn speciaal voor Air New Zealand ontworpen en daarbij komt dat u ook gebruikt kunt maken van het zelf-service buffet.

Entertainment

U heeft toegang tot meer dan 580 uur aan on-demand entertainment. U beschikt over uw eigen 8.4” scherm en een geluid werende koptelefoon. In het entertainment systeem vindt u een ruim aanbod van de nieuwste en meest populaire films, tv-programma’s, exclusieve audio programma’s, en een cd collectie met de beste muziek. Ook is er een speciaal gedeelte voor de jeugd en kunt u op uw scherm uw vlucht volgen op de kaart.