Economy Class naar Nieuw Zeeland

Economy Class naar Nieuw-Zeeland met Air New Zealand | TravelEssence

De Economy Class is zo ontworpen dat uw lange-afstandsvlucht een fijne ervaring wordt. Air New Zealand ziet het comfort van hun passagiers als prioriteit en dat kunt u zeker merken wanneer u plaatsneemt in een van de beste Economy Seats in de lucht.

Uw stoel

Uw stoel is ergonomisch ontworpen en de onderlinge afstanden tussen de stoelen zijn dusdanig groot, dat u heerlijk kunt onspannen tijdens de vlucht. Uw hoofdsteun is aan te passen en zo kunt u een fijne positie vinden om in te slapen.

Dineren

Tijdens uw reis met Air New Zealand kunt u genieten van de moderne en innovatieve keuken met de nadruk op de echte Nieuw-Zeelandse smaken. Uw maaltijden worden geserveerd met een bijpassende dranken, zoals de beste Nieuw-Zeelandse wijnen. Wanneer u een speciaal dieet heeft dan is dit geen probleem. U heeft keuze uit meer dan 22 speciale maaltijd opties, als we uw specifieke wensen minimaal 24 uur van tevoren doorkrijgen.

Entertainment

In de Economy Class heeft u een ruime keuze uit On-Demand entertainment opties bij uw zitplaats. Geniet van 580 uur aan populaire films, TV series, games en een grote muziek collectie waarin u uw eigen afspeellijsten kunt maken, en dat allemaal op uw eigen 8.4” screen. Zodra u plaatsneemt kunt u het entertainment systeem direct starten.