IMG 5346
Dune Rider Cape Reinga Fulldaytourto Cape Reinga Dune Rider Cape Reinga Fulldaytourto Cape Reinga 06 Dune Rider Stop on 90 Mile Beach
Dune Rider Cape Reinga Fulldaytourto Cape Reinga Dune Rider Cape Reinga Fulldaytourto Cape Reinga 02 People and sunshine at lighthouse

Ontdek de afgelegen Te Paki-zandduinen

Raak geïntrigeerd door de geschiedenis en cultuur van Northland, terwijl u de hoogtepunten van de regio ontdekt. Uw deskundige gids brengt verhalen en legendes van lokale Maori tot leven. Vertrekkend vanuit Paihia of Kerikeri, gaat u samen met uw reisgenoten aan boord van een speciaal gebouwd off-road voertuig.

Ninety Mile Beach

Cruisen over Ninety Mile Beach. Met een lengte van 88 kilometer is de naam van het strand een beetje misleidend! Een oneindig paradijs, waar u de kans krijgt om de benen te strekken en met uw blote voeten het verfrissende water te voelen. Op dit strand kunt u ook uw eigen warmwaterbad graven. Dankzij thermische activiteiten is het water onder de oppervlakte lekker warm.

Serieus steile zandduinen

Verken de afgelegen Te Paki-zandduinen, een brede kuststrook van wel 150 meter hoog. Klim naar de top en glij zo snel mogelijk naar beneden op een ‘boogie board’. Sandboarden is hier erg populair, maar u kunt ook wandelen als u dat liever doet.

Een lokale lekkernij

Daarna reist u naar het uiterste puntje van het Noordereiland, naar de vuurtoren van Cape Reinga, waar de Tasmanzee en de Stille Oceaan elkaar tegenkomen. Sluit uw actieve dag af met een stop bij Mangonui Fish Shop voor verse fish & chips, een lokale lekkernij.

Meer avontuurlijke activiteiten

Nieuw-Zeeland voor solo reizigers

Ontdek meer over solo reizen

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.