Nz westport local nature johnny animals partner see and do easy going
Nz westport local nature animals partner see and do easy going 1
Nz westport local nature johnny partner see and do easy going
Nz outwest tours johnny solo see and do header

Maak kennis met de lokale legende Johnny

Een exclusieve ontmoeting met een echte Kiwi is een onmisbaar onderdeel van uw rondreis door Nieuw-Zeeland. Zeker als u alleen reist. Wie op pad gaat met de lokale bevolking ontdekt het echte Nieuw-Zeeland. Reis voor zo’n ontmoeting naar de ruige westkust van het Zuidereiland, voor een avontuurlijke dag met de lokale legende Johnny.

Maak kennis met het paradijs van Johnny

Aan de westkust van Nieuw-Zeeland vindt u de Awakari Valley, waar Johnny woont met zijn honden. Een wilde grijze coupe met een baard, rubberlaarzen en een modderige spijkerbroek typeren Johnny. Ooit was hij een boer en houthakker, maar nu verwelkomt hij reizigers in zijn paradijs om ze rond te leiden. Hij vertelt u zijn verhaal en laat de hoogtepunten van de vallei zien.

Spot wilde edelherten

Mickey, een vriend van Johnny, neemt u mee in zijn 4WD. Offroad laat hij u op avontuurlijke wijze de wildernis ervaren. Tijdens het rijden krijgt u de kans om edelherten te spotten. Deze hertensoort is meer dan honderd jaar geleden geïmporteerd vanuit Schotland. Om de herten in de groene omgeving van Nieuw-Zeeland te zien heeft iets weg van een sprookje.

Luister naar verhalen over het back-to-basic leven

Onderweg stopt Mickey om Johnny bij zijn huis op te halen. Gezamenlijk rijdt u onder andere naar de Pancake Rocks en de Maori grot. De tour wordt afgesloten in een hutje, waar Johnny bij de open haard vol trots zijn verhalen vertelt over het leven in de vallei en de geschiedenis.

Meer easy going activiteiten

Nieuw-Zeeland voor solo reizigers

Ontdek meer over solo reizen

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.