Nz doubtful sound boat seal spotting solo see and do easy going
Nz doubtful sound boat nature fiord solo see and do easy going
Nz doubtful sound boat kayaking solo see and do easy going
Nz doubtful sound boat fresh seafood solo see and do easy going

Ervaar de rauwe schoonheid van Doubtful Sound

Een overnachting op een boot in Doubtful Sound is adembenemend. Word wakker met absolute rust en ervaar Doubtful Sound helemaal voor uzelf. Uw tweedaagse avontuur begint met een schilderachtige cruise over Lake Manapouri naar West Arm. Geniet van het uitzicht op de omliggende eilanden, grotten en zandstranden.

Bekijk de verscheidenheid aan dieren

Het twintig meter lange schip, geschikt voor maximaal twaalf passagiers, wacht op u bij Deep Cove. Breng tijd door met andere gasten terwijl u door de wildernis vaart. Kijk uit naar de verscheidenheid aan wilde dieren in het Fiordland National Park, waaronder dolfijnen, pinguïns, zeehonden en zeevogels.

Ontdek afgelegen eilanden

Ga kajakken, ontdek afgelegen eilanden of werp een vislijn uit en controleer de rivierkreeft potten voor een nieuwe vangst. Uw schipper beslist waar hij voor anker gaat. Laat u 's avonds trakteren op verse zeevruchten voordat u aan boord geniet van een goede nachtrust.

Meer easy going activiteiten

Nieuw-Zeeland voor solo reizigers

Ontdek meer over solo reizen

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.