Nz otago peninsula penguin spotting people solo see and do easy going
Nz otago peninsula penguin beach spotting solo see and do easy going
Nz otago peninsula fur seal spotting solo see and do easy going
Nz otago peninsula bird spotting solo see and do easy going

Bewonder de beestenboel van het Otago Peninsula

Bewonder de ruige schoonheid van het Otago-schiereiland, een divers natuurgebied met een grote verscheidenheid aan wilde dieren. Tijdens deze tour kunt u dolfijnen, albatrossen, walvissen, albatrossen, pinguïns, zeeleeuwen, zeeleeuwen en pelsrobben spotten (om er maar een paar te noemen).

Prettig kennismaken in Taiaroa Head

Begin uw wildlife ervaring met een cruise door de haven van Otago en maak kennis met de wilde dieren in Taiaroa Head. Wellicht spot u wel dolfijnen en walvissen. Uw ervaren gids zal zijn kennis van de regio en de wilde dieren delen met u en de groep.

Ziet u ze vliegen?

Bezoek het Royal Albatross Centre, waar u dertig verschillende vogelsoorten kunt bewonderen. Een albatros kan maar liefst een spanwijdte hebben van 3,6 meter. En als u een beetje geluk heeft, krijgt u ook een broedkolonie van pelsrobben te zien.

De beschermde geeloogpinguïn

Uw touroperator draagt de natuur een warm hart toe. Zo zetten zij zich in voor het behoud van wilde dieren, zoals de geeloogpinguïn. Dit doen zij met verschillende projecten zoals het bouwen van nestplaatsen en zorgen dat de pinguïns geen last hebben van ongedierte.

Vanuit een observatiepunt ziet u de pinguïns uit de zee tevoorschijn komen. Van deze soort leven er nog maar 5000 in het wild.

Meer easy going activiteiten

Nieuw-Zeeland voor solo reizigers

Ontdek meer over solo reizen

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.