Nz te arai lodge 3 solo luxury
Nz te arai lodge 1 solo luxury
Nz te arai lodge 2 solo luxury

De oase van Vince en Kathy

Een toevluchtsoord waar luxe en duurzaamheid samenkomen, gelegen op een heuvelrug met uitzicht op de Brynderwyn Ranges en de eilanden van de Mangawhai Coast. Vince en Kathy, uw hosts, kijken ernaar uit om u in hun oase te verwelkomen.

Heerlijk dineren met producten uit eigen tuin

Bij deze lodge wordt u helemaal in de watten gelegd. U geniet van heerlijke diners met producten uit eigen tuin. Daarbij beschikt de lodge over een bar met een scala aan gerenommeerde Nieuw-Zeelandse wijnen. Neem plaats aan de grote houten tafel op het terras. Geniet van het uitzicht en maak een praatje met uw medereizigers.

Diverse activiteiten in de omgeving

Neem deel aan yoga- en gymlessen. Maak gebruik van het zwembad, de spa en de sauna terwijl u uitkijkt over de Nieuw-Zeelandse natuur. Stranden van wereldklasse liggen voor de deur, bezoek Mangawhai, Te Arai, Omaha of Langs Beach. Bezoek ook Matakana Village Farmers ’Market. De locals verwelkomen u met een grote glimlach.

Meer luxe accommodaties

Nieuw-Zeeland voor solo reizigers

Ontdek meer over solo reizen

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.