Nz marlborough lodge nature view solo stays luxury
Nz marlborough lodge garden view solo stays luxury
Nz marlborough lodge bedroom view solo stays luxury
Nz marlborough lodge bathroom view solo stays luxury

Veel zonuren en prachtige wijnen

Bent u een wijn- en natuurliefhebber? Dan moet u echt Marlborough bezoeken. Deze regio heeft het ideale klimaat om wijn te verbouwen. Het zal u dus niet verbazen dat dit het grootste wijngebied van Nieuw-Zeeland is. U wordt verwend met een overvloed aan wijngaarden.

Een historisch onderkomen

Deze accommodatie was vroeger een Victoriaans klooster, gebouwd in 1901. Nu is het een luxe lodge, omgeven door tuinen, parken en wijngaarden. Geniet van van de ruimte, de tennisbaan en het buitenzwembad. Het restaurant serveert heerlijk gerechten met lokale producten.

Fijnproever en natuurliefhebbers

Naast lokale delicatessen en heerlijke wijnen, kunt u in Marlborough allerlei avonturen beleven. Marlborough Sounds ligt op ongeveer een halfuur rijden van uw accommodatie. Dit is een magisch netwerk van helderblauwe waterwegen, eilanden en afgelegen baaien. U kunt er kajakken, fietsen en wandelen. Marlborough Sounds staat ook bekend om zijn grote verscheidenheid aan wildlife. De kans is groot dat u hier zeehonden, dolfijnen en pinguïns spot.

Meer luxe accommodaties

Nieuw-Zeeland voor solo reizigers

Ontdek meer over solo reizen

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.