nz-nelson-hut-property-view-partner-accommodation-comfortable
nz-nelson-hut-room-view-partner-accommodation-comfortable
Nz rabbit island huts comfortable solo 3
nz-nelson-hut-kitchen-view-partner-accommodation-comfortable

Een klein beetje luxe op een groot stuk land

Hosts John en Jane willen u laten zien waarom Nieuw-Zeelanders zo van Nieuw-Zeeland houden. De accommodatie ligt op de Waimea Plains en bestaat uit verschillende hutten die op een terrein van vijfentwintig hectare liggen en grote open ruimtes hebben. Hier kunt u genieten van 360 graden uitzicht op de bergachtige landschappen.

Een verblijf in een duurzame hut

U verblijft in een soort ‘Tiny House’ waar alles aanwezig is voor een comfortabel verblijf. De hut is gebouwd met zoveel mogelijk duurzame materialen, ook leveren uw hosts veel inspanning om het omliggende landschap mooi en gezond te houden. Elke hut heeft een tweepersoonsbed, een eigen badkamer en balkon. Koken doet u in de gezamenlijke ‘camp kitchen’.

Nieuw-Zeeland en het buitenleven

Dompel onder in het buitenbad of koel af onder de buitendouche. Steek de barbecue aan, ga rond de vuurplaats zitten en geniet van de sterrenhemel. In de omgeving kunt u nationale parken, rivieren, wijnmakerijen, fiets- en wandelpaden ontdekken. Of breng uw dagen door op het nabijgelegen witte zandstrand.

En vergeet niet om even door plaatsje Nelson te bezoeken. De Tasman Bay is de perfecte plek voor een kajaktocht op zee samen met een gids en een kleine groep medereizigers, met zelfs de mogelijkheid om te overnachten op één van de prachtige witte stranden.

Het kleurrijke en kunstzinnige Nelson

Dit juweeltje zit vol met artiesten, gallerieën, ambachtelijke boetiekjes en cafés. Bekend bij Nieuw-Zeelanders als ‘zonnig Nelson’, de regio ademt creativiteit en heeft een overvloed aan prachtige en diverse landschappen, wijn- en boomgaarden.

Meer comfortabele accommodaties

Nieuw-Zeeland voor solo reizigers

Ontdek meer over solo reizen

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.