Nz the manse 1 friends luxury
Nz the manse 3 friends luxury
Nz the manse 2 friends luxury

De omgeving van Hawkes Bay

Hawkes Bay heeft een warm klimaat. Het gebied kent honderden wijnmakerijen, waar u heerlijke wijnen kunt proeven en zalig kunt dineren. Ontdek het zelf en verbijf bij deze elegante lodge, midden in het wijngebied.

Verblijf in een elegante luxe lodge

Deze lodge ligt op een heuvel en wordt omringd door een mooie tuin. U kunt eindeloos over het wijngebied van Hawkes Bay turen. De lodge beschikt over twee kamers met badkamer. Het huis is gebouwd in 1910 en sindsdien gemoderniseerd en van alle hedendaagse gemakken voorzien. De historische uitstraling heeft het huis weten te behouden.

De eigenaren Gary en Dietske zijn erg gastvrij. Gary is een kok en bereidt graag een heerlijke maaltijd voor u met verse producten van hun boerderij. Dietske praat Nederlands, dus het is makkelijk om contact te leggen. Ontspan aan het zwembad en geniet van het uitzicht over de vallei. Op afspraak kan er een yogales of massage geboekt worden.

Naast verschillende wijngaarden, kunt u een bezoek brengen aan het plaatsje Havelock North en de art deco stad Napier, die op korte rijafstand van de lodge liggen. Stop onderweg bij de stalletjes met verse groenten en fruit.

Meer luxe accommodaties

Nieuw-Zeeland voor solo reizigers

Ontdek meer over solo reizen

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.