Geniet van een ontspannen verblijf aan de Oyster River

Deze gezellige accommodatie ligt aan de Oyster River, vlak bij het bekende Cooks Beach in de Coromandel. U kunt hier heerlijk wandelen over de zestien hectare grond dat bestaat uit tuinen rivieren en watervallen. Kortom, de perfecte plek om even tot rust te komen.

Verblijf in uw eigen cottage op het terrein van uw host Sue

U verblijft in uw eigen cottage en krijgt elke ochtend een ontbijtmandje, dat u op het terras kunt nuttigen. De cottage is voorzien van een keuken, badkamer en slaapkamer met tweepersoonsbed. Deze accommodatie heeft geen wifi, zodat u echt even offline kunt zijn. Uw host Sue staat voor u klaar om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Zij voorziet u ook graag van tips die een ultieme lokale ervaring garanderen.

Wat kunt u doen in de Coromandel?

In mist gehulde regenwouden, uitgestrekte stranden en volop natuurschoon, dat is wat het Coromandel-schiereiland te bieden heeft. Het bergachtige binnenland is overdekt met varens en kauri-bomen en u treft er tal van zangvogels. De kustlijn van het gebied bevat vele baaien met witte zandstranden, helderblauw zeewater en is omringd door Pohutukawa-bomen.

Wanga (Wangamata) heeft een mooi surfstrand en langs de kust vindt u vele plekken die ideaal zijn om te zwemmen. Op Hot Water Beach komt tussen eb en vloed warm water vanuit de onderliggende bron door het zand omhoog. Wanneer u een gat graaft in het zand kunt u hier uw eigen thermische bad creëren.

Meer comfortabele accommodaties

Nieuw-Zeeland voor solo reizigers

Ontdek meer over solo reizen

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.