Nz comfortable accommodation lake hawea lodge 3
Nz comfortable accommodation lake hawea lodge 1
Nz comfortable accommodation lake hawea lodge 4
Nz comfortable accommodation lake hawea lodge 2

Een warm welkom in Wanaka

John, Trish en hun drie kinderen verwelkomen u in hun bed & breakfast net buiten Wanaka. Geniet van het uitzicht op Hawea River en de bergtoppen van de Zuidelijke Alpen. In de natuurrijke omgeving is van alles te doen, maar u kunt hier ook helemaal tot rust komen.

Blijf gerust een dag of vier

Als soloreiziger is het prettig om niet elke dag te hoeven verkassen. Deze bed & breakfast is de perfecte uitvalsbasis om de pittoreske omgeving te ontdekken en activiteiten te ondernemen. Zo kunt u in de Nieuw-Zeelandse natuur een boottocht maken, wandelen, fietsen of vissen. De twee dichtstbijzijnde meren zijn Lake Hawea en Lake Wanaka.

Maak gebruik van de (sportieve) tips van uw host

De bed & breakfast heeft twee gastenkamers in een aparte vleugel van het huis van John en Trish. De kamers hebben een eigen patio en een badkamer. In de lounge kunt u ontspannen of gezellig kletsen met de andere gasten. John en Trish zijn beiden zeer sportief en kennen de omgeving op hun duimpje. Heeft u toevallig uw hardloopschoenen ingepakt? John en Trish weten een paar prachtige hardlooproutes door berglandschap.

Meer comfortabele accommodaties

Nieuw-Zeeland voor solo reizigers

Ontdek meer over solo reizen

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.