Nz te wanaka lodge 1 solo comfortable
Nz te wanaka lodge 2 solo comfortable
Nz te wanaka lodge 3 solo comfortable
Nz te wanaka lodge 4 solo comfortable

Verblijf in een gezellige lodge midden in Wanaka

Naast de wilde natuur is het wel eens fijn om in een leuk stadje te verblijven. Deze lodge heeft twaalf kamers met ieder een eigen badkamer en balkon. Precies klein genoeg. U geniet van persoonlijke aandacht van uw host en dankzij de andere gasten heerst er een gezellige sfeer.

Relax in de binnentuin en wandel naar één van de sfeervolle restaurants

In de lodge bevinden zich twee mooie lounges en er is een binnentuin. In de winter branden de open haarden, ’s zomers kunt u er relaxen onder het genot van een lokaal biertje of een glas Central Otago-wijn uit de huisbar. Daarna kunt u naar een van de restaurants in het stadje wandelen om een hapje te gaan eten.

Uw hosts Mandy en Wayne maken u wegwijs

Uw hosts zijn Wayne en Mandy. Ze hebben beiden meer dan dertig jaar ervaring op het gebied van hospitality en zijn liefhebbers van de natuur en het buitenleven. Wayne en Mandy trekken er regelmatig op uit in de Zuidelijke Alpen en delen hun kennis en ervaring graag met u. Ze maken u wegwijs en doen er alles aan om u een zo aangenaam mogelijk verblijf te bezorgen.

De toegangspoort tot de Zuidelijke Alpen en Mount Aspiring National Park

Verken ruige bergen, kristalheldere meren, rivieren, eilanden met bijzonder dieren en valleien met wijngaarden. Wanaka is een bruisende bergstad en de toegangspoort tot zowel de Zuidelijke Alpen als het Mount Aspiring National Park. Ontdek de natuurrijke omgeving per fiets, kajak, boot, paard, wandelend of met het vliegtuig. Wanaka heeft genoeg te bieden voor een verblijf van drie á vier nachten.

Meer comfortabele accommodaties

Nieuw-Zeeland voor solo reizigers

Ontdek meer over solo reizen

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.