Nz comfortable accommodation portobello bed and breakfast 3
Nz comfortable accommodation portobello bed and breakfast 4
Nz comfortable accommodation portobello bed and breakfast 2
Nz comfortable accommodation portobello bed and breakfast 1

Ontdek Dunedin in het zuidoosten van Nieuw-Zeeland

Deze bed & breakfast ligt aan de waterkant van het gezellige dorp Portobello. Dit dorp ligt op het Otago Peninsula, op zo’n twintig kilometer ten oosten van Dunedin. Dunedin is de op twee na grootste stad van het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland en is in 1848 gesticht door de Schotse kolonisten.

Geniet van het uitzicht over de haven van het Otago Peninsula

Deze bed & breakfast wordt gerund door Richard en Ana. Het is een fijn kleinschalig verblijf, waar u geniet van persoonlijke aandacht van uw hosts. Het huis heeft een rustige tuin met mooie planten en bloemen, waar het gehele jaar door vogels op afkomen. Het ontbijt kunt u nuttigen in de serre met uitzicht op het water en de haven van Portobello. Daarnaast is er een gezellige woonkamer waar u met andere gasten kunt praten.

Spot albatrossen, pinguïns, zeehonden en pelsrobben

Otago Peninsula is een schiereiland van van vierentwintig kilometer lang en huisvest talloze wilde dieren, zoals pinguïns, zeehonden en pelsrobben. Deze kunt u allemaal spotten op de rustige stranden.

Bij Taiaroa Head, het noordelijkste punt van het schiereiland, leeft een kolonie albatrossen. Naast de albatrossen vindt u hier ook een historisch fort en een kolonie van de kleinste pinguïns ter wereld: de dwergpinguïns.

Ga kajakken, paardrijden, varen of wandelen

Vanuit uw bed & breakfast kunt u activiteiten ondernemen, zoals kajakken, paardrijden, varen en wandelen. De haven ligt op loopafstand van de accommodatie en bij laag water kunt u hiervandaan naar Pudding Island lopen. Op een kwartier rijden vindt u Larnach Castle: een historisch huis met mooie tuinen. Voor nog meer mooie tuinen bezoekt u Glenfalloch, of bezoek het aquarium in Marine Station.

Meer comfortabele accommodaties

Nieuw-Zeeland voor solo reizigers

Ontdek meer over solo reizen

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.