Nz cathay pacfic lying down friends flights business class
Nz cathay pacfic food service friends flights business class
Singapore airlines business entertainment
Zorgeloos op reis

Een comfortabele vlucht naar Nieuw-Zeeland

Een goede reis begint met een comfortabele vlucht. Geniet van het moment, want uw vakantie begint al het inchecken. Het enige wat u van tevoren hoeft te bepalen is welke klasse u wilt vliegen. Maak gebruik van onze aantrekkelijke tarieven en tips, het maakt uw keuze zo veel eenvoudiger.

Welke klasse heeft uw voorkeur?

Selecteer wat bij u past

Begin uw reis goed en geniet van optimaal comfort tijdens uw vlucht naar Nieuw-Zeeland. Met een modern on-board entertainment systeem, extra bagageruimte, uitstekende catering en een zekere mate van privacy, landt u in voor u er erg in heeft. En u komt heerlijk uitgerust aan.

Geniet van de luxe van een First Class of Business Class vlucht, van persoonlijke service en een menukaart die bestaat uit verschillende gerechten, inclusief uitzonderlijke wijnen.

Uiteraard kunt u ervoor kiezen om een langere tussenstop te maken. Ontspan in een comfortabel hotel, neem een douche, geniet van een maaltijd en stap weer verfrist op de volgende vlucht.

Sinds 1 april 2019 wordt de CO2 uitstoot van alle door ons gehuurde auto’s en geboekte vluchten gecompenseerd.

Ideaal om de lange vlucht te onderbreken

Stop overs

Nieuw-Zeeland ligt aan de andere kant van de aardbol, maar als u het ervoor over hebt, kunt u binnen 24 uur op uw… lees meer

Reizen is een van de grootste industrieën ter wereld. Veel mensen zijn voor hun levensonderhoud afhankelijk van… lees meer

"Mijn favoriete stad voor een stop-over is Hong Kong, vanwege de combinatie van traditionele Chinese wijken en de moderne, westerse invloed."

Nicole, Reisspecialist

Handige weetjes

Ontdek meer over reizen met vrienden

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.