Nz arthurs pass road trip 2 friends compact car
Nz clyde central otago cycling friends best travel time
Nz wanaka farm roads friends compact car
Nz coromandel friends large car
De ultieme roadtrip met vrienden

De ideale auto voor uw reis door Nieuw-Zeeland

Laat u verrassen door het steeds wisselende landschap van Nieuw-Zeeland. Geniet van het uitzicht, rijdt over kronkelende kustroutes of ontdek de rustige wegen in het binnenland. Een roadtrip door Nieuw-Zeeland belooft elke dag een ander uitzicht. Het is, wat ons betreft, de ideale manier om het land beter te leren kennen.

Met welk autotype wilt u reizen?

Selecteer wat bij u past

Een Medium SUV biedt voldoende ruimte voor een reis met meerdere personen, inclusief bagage. Bovendien is hij efficiënt in brandstofverbruik. Doordat de auto wat hoger op zijn wielen staat, kunt u gemakkelijk van de verharde weg afwijken en ook een keer voor een gravelroad kiezen.

De huurauto’s die wij voor u boeken, zijn minder dan zes maanden oud, waardoor u altijd verzekerd bent van een goed onderhouden auto. Geniet van een volledige verzekering, zonder beperkingen. Zo kunt u zorgeloos rijden, zonder te overwegen of u bepaalde routes wel kunt rijden.

Onze huurauto’s worden standaard inclusief een verzekering met NZ$0 eigen risico gehuurd. Maar er zijn meerdere opties mogelijk.

Nz scenic drives roadtrips southern scenic route

Andrew’s top 9 autoroutes in Nieuw-Zeeland

Rijden door Nieuw-Zeeland is wat mij betreft een van de meest aangename dingen in het leven, en iets waar ik van… lees meer

Nz campervan blog opito panorama3

Camperreis Nieuw-Zeeland

Misschien droomt u er al jaren van: een reis door Nieuw-Zeeland. Droomt u dan ook van ontmoetingen met de lokale… lees meer

Fiordland 17

Toerisme kan goed zijn voor het milieu. U kunt, samen met ons, een positief verschil maken.

Laten we het positieve accentueren, het negatieve reduceren en alles wat overblijft compenseren.

Actieve duurzaamheid

"In het uiterste zuiden van Nieuw-Zeeland ligt een prachtige route, genaamd the Catlins. Stop vooral even bij Nugget Point en Curio Bay!"

Ben, Reisspecialist

Handige weetjes

Ontdek meer over reizen met vrienden

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.