De ultieme roadtrip met familie

De ideale auto voor uw roadtrip door Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland is hét ideale land voor een roadtrip. U ziet veel van het land en leert het beter kennen. Daarbij geeft het een ultiem gevoel van vrijheid. Of u nu een van de prachtige kustroutes neemt, dwars door het regenwoud rijdt of het een over een berg kronkelt, het Nieuw-Zeelandse landschap zal nooit vervelen.

Wilt u meer informatie over uw opties? Onze reisspecialisten vertellen u graag meer over uw mogelijkheden bij het huren van een auto en helpen u de auto te vinden die het beste bij uw wensen past.

Met welk autotype wilt u reizen?

Selecteer wat het beste past bij uw behoeften

Een Compact SUV is comfortabel en heel efficiënt in brandstofverbruik. De huurauto’s die wij voor u boeken, zijn minder dan zes maanden oud, waardoor u altijd verzekerd bent van een goed onderhouden auto. Geniet van een volledige verzekering, zonder beperkingen. Zo kunt u zorgeloos de natuur in en ook voor onverharde wegen kiezen.

Afhankelijk van uw gezinssamenstelling, is een compacte SUV geschikt voor een klein gezin. Of misschien reist u met meerdere families? Dan kunt u bijvoorbeeld voor meerdere auto’s en verschillende types kiezen.

Mocht u niet uw hele reis in de auto willen doorbrengen, dan kunt u er ook voor kiezen om voor verschillende stukken van uw reis een binnenlandse vlucht te nemen. Zo kunt u meer van het land zien, ook wanneer u wat beperkter bent in uw tijd.

Spot unique wildlife on the remote Southern Scenic Route

Andrew’s top 9 autoroutes in Nieuw-Zeeland

Panoramic Views | New Zealand nature

Nieuw-Zeeland met de camper

Een oude boom in het Fiordland National Park in Nieuw-Zeeland

Toerisme kan goed zijn voor het milieu. U kunt, samen met ons, een positief verschil maken.

Laten we het positieve accentueren, het negatieve reduceren en alles wat overblijft compenseren.

Actieve duurzaamheid

"De Haast Pass vind ik een van de meest adembenemende routes van Nieuw-Zeeland."

Ilona, Reisspecialist

Handige weetjes

Ontdek meer over reizen met familie

Wat is uw reisgezelschap?

Selecteer wat het beste past bij uw behoeften Reset

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.