Nz comfortable accommodation lake hawea lodge 3
Nz comfortable accommodation lake hawea lodge 1
Nz comfortable accommodation lake hawea lodge 4
Nz comfortable accommodation lake hawea lodge 2

Een warm welkom in Wanaka

John, Trish en hun drie kinderen verwelkomen u in hun bed & breakfast net buiten Wanaka. Geniet van het uitzicht op Hawea River en de bergtoppen van de Zuidelijke Alpen. In de natuurrijke omgeving is van alles te doen, maar u kunt hier ook helemaal tot rust komen.

Blijf gerust een dag of vier

Deze bed & breakfast is de perfecte uitvalsbasis om de pittoreske omgeving te ontdekken en activiteiten te ondernemen. Zo kunt u in de Nieuw-Zeelandse natuur een boottocht maken, wandelen, fietsen of vissen. De twee dichtstbijzijnde meren zijn Lake Hawea en Lake Wanaka.

Maak gebruik van de (sportieve) tips van uw host

De bed & breakfast heeft twee gastenkamers in een aparte vleugel van het huis van John en Trish. De kamers hebben een eigen patio en een badkamer. John en Trish zijn beiden zeer sportief en kennen de omgeving op hun duimpje. Heeft u toevallig uw hardloopschoenen ingepakt? John en Trish weten een paar prachtige hardlooproutes door berglandschap.

Meer comfortabele accommodaties

Nieuw-Zeeland met uw partner

Ontdek meer over reizen met uw partner

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.