Bijzondere reizen naar Australië en Nieuw-Zeeland

Ontdek één van de mooiste bestemmingen ter wereld

Winter In Kaikoura Nieuw Zeeland

Ontdek Nieuw-Zeeland

Menig reisgids en ervaren reiziger zegt het met overtuiging: Nieuw-Zeeland is één van de mooiste bestemmingen ter wereld. Natuurlijk vanwege de overweldigende natuur, maar ook dankzij een aantal bijzondere steden en de bijzondere mix van Britse en Maori-cultuur. Er zijn zó veel hoogtepunten in Nieuw-Zeeland dat u er wel maanden in rond zou kunnen trekken…

Noorder- en Zuidereiland in één vakantie

Wij adviseren u om minimaal 4 weken uit te trekken voor een autorondreis door beide eilanden. In 4 weken kunt u namelijk in een ontspannen tempo van Queenstown (in het zuiden) naar Auckland (in het noorden) rijden. U verblijft dan telkens 2 of 3 nachten in dezelfde accommodatie en rijdt per reisdag tussen de 150 en 400 kilometer. Op deze manier heeft u de tijd om meerdere nationale parken en steden te bezoeken en kennis te maken met lokale bezienswaardigheden en de Maori-cultuur.

Routes door Nieuw-Zeeland

Dankzij onze eigen reiservaring, de verhalen van onze klanten en de ‘verborgen tips’ van onze contacten in Nieuw-Zeeland kennen wij de allermooiste routes door Nieuw-Zeeland. Ruige off-road tracks door de bergen, prachtige kronkelwegen langs de kust en de meest interessante verbindingswegen tussen 2 steden: wij vertellen u er graag meer over.

Onze klanten beoordelen ons met een
9.4 10