Nz the guesthouse at taiharuru farms lodge 1 family very comfortable
Nz the guesthouse at taiharuru farms lodge 2 family very comfortable
Nz the guesthouse at taiharuru farms lodge 3 family very comfortable

Welkom op een bijzondere locatie in Nieuw-Zeeland

Geniet van het geluid van de golven en het gezang van de vogels terwijl u wakker wordt. Na een vers ontbijt op uw terras, met uitzicht op de oceaan, begint u de dag met een duik in uw eigen baai of een wandeling over de oude Kauri-bomen boerderij. Dit is de realiteit als u verblijft in dit vakantiehuis in Nieuw-Zeeland. Deze locatie is een waar paradijs voor waterliefhebbers en natuur fanaten, want u kunt hier zwemmen, vissen, snorkelen, kajakken en wandelen, zonder ook maar het terrein van de accommodatie te verlaten.

40.000 bomen

De 40.000 bomen zijn door de eigenaren gepland om het natuurlijke erfgoed te behouden. U kunt hier ook uw steentje aan bijdragen tijdens een verblijf, want u kunt zelf een boom planten.

Uw prive strand

Het vakantiehuis is eigenlijk geen huis, het is een thuis waar u fijn met uw familie kunt verblijven. De eco-vriendelijke accommodatie heeft drie slaapkamers en een keuken. Als u vanaf het huis een stukje naar beneden loopt, begeeft u zich op uw eigen stukje strand. U kunt hier lekker samen met uw kinderen ontspannen en verschillende wateractiviteiten ondernemen. Snorkel uitrusting, stand up paddleboards en kajaks zijn aanwezig.

Uitzicht over de oceaan

Vanuit het huis heeft u uitzicht op de oceaan en met een beetje geluk kunt u hier orka’s en dolfijnen in de oceaan zien zwemmen. Terwijl u op uw terras aan het barbecueën bent, kunt u vogels spotten en als u ’s nachts heel stil bent, hoort u het geluid van een zeldzame Nieuw-Zeelandse vogel, de Kiwi.

Meer zeer comfortabele accommodaties

Nieuw-Zeeland met familie

Ontdek meer over reizen met uw gezin

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.