Nz whangarei villa terrace walk family stays luxury
Nz whangarei villa pool kids family stays luxury
Nz whangarei villa livingroom view family stays luxury
Nz whangarei villa beach walk family stays luxury

Waan u aan het eind van de wereld

Op slechts dertig minuten van Whangarei, in het subtropische noorden van het Noordereiland waant u zich aan het eind van de wereld. Hier, aan de kustlijn, liggen verschillende boetiek villa's op het schiereiland Whangarei Heads. Laat u verrassen door de gouden stranden, inheemse bossen, baaien en wandelpaden.

Schoonheid en avontuur gaan hier hand in hand

Bent u altijd op zoek naar avontuur? Duiken, vissen, surfen, paardrijden en kajakken zijn hier allemaal binnen handbereik. Uw hosts, Paul en Susanne, hebben elf jaar over de hele wereld gewerkt, maar de levensstijl en schoonheid van Nieuw-Zeeland heeft ze naar deze plek teruggeroepen.

Uitzicht over de Stille Oceaan en de Poor Knight Islands

Uw stijlvolle villa heeft uitzicht over de Stille Oceaan en de Poor Knights Islands. De woonkamer sluit naadloos aan op het terras. Dus pak een goed boek en een lekkere wijn en geniet simpelweg van de schoonheid die u omgeeft. En als u geluk heeft hoort u het geroep van de kiwi vogel.

Meer luxe accommodaties

Nieuw-Zeeland met familie

Ontdek meer over reizen met uw gezin

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.