Nz coastal otago kanuka cottage view family comfortable
Nz coastal otago kanuka cottage family comfortable
Nz coastal otago kanuka cottage bedroom family comfortable
Nz coastal otago kanuka cottage living room fireplace family comfortable

Ervaar de afgelegen wildernis van Wilkin Valley

Eigenaren Pete en Janine heten u van harte welkom in hun huis. De Wild Earth Lodge ligt in Wilkin Valley, aan de rand van het Mount Aspiring National Park. Hier treft u Moeder Natuur op haar best, met bergtoppen en uitgestrekte riviervalleien, waar drie rivieren samenvloeien tot één: de machtige Makarora-rivier.

Geniet van de omringende natuur

Deze bed & breakfast is een toevluchtsoord voor outdoorliefhebbers. Hier kunt u vissen, zeilen, kajakken, zwemmen, wandelen, fietsen of gewoon op het strand, aan het meer en lekker van de zon genieten.

De prachtig ingerichte kamers verschaffen uitzicht op Wilkin Valley. Alles wat u nodig heeft om u op uw gemak te voelen is aanwezig. Ontspan bij de houtkachel, of ga lekker buiten zitten op uw overdekte veranda en geniet van de rust. Kook Kiwi geïnspireerde maaltijden in de keuken of gebruik de barbecue.

Ga buiten de gebaande paden

Tijdens u verblijf kunt u Makarora bezoeken. Dit ligt op het puntje van Lake Wanaka en is de toegangspoort tot de wildernis van Mount Aspiring National Park. Via een mooie route rijd u in een klein uur naar dit verborgen juweeltje dat veel toeristen over het hoofd zien. U mobiele telefoon heeft hier geen bereik. Zo kunt u kunt echt genieten van elkaars gezelschap en de natuur.

Meer comfortabele accommodaties

Nieuw-Zeeland met uw partner

Ontdek meer over reizen met uw partner

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.