Au queensland remote island hotel snorkeling solo stays luxury 1
Au western australia ongkalkada fishing discoverpage detailed culture history header
Table handout aus nl 7392 1
Rijden in Nieuw Zeeland new
Nu boeken, maar toch flexibel blijven

Flexibel boeken

Droomt u al van uw volgende reis Down Under? U kunt nu al uw reis naar Australië en Nieuw-Zeeland bij ons boeken. Mocht uw reis vanwege Corona niet door kunnen gaan, dan kunt u uw reis ten alle tijden kosteloos verzetten. Begin daarom nu al met dromen over uw volgende reis naar Australië of Nieuw-Zeeland, met de zekerheid dat u deze flexibel en kosteloos kunt doorschuiven naar een ander tijdstip.

Met de huidige ontwikkelingen rond vaccins tegen het Covid-19 virus, verwachten wij dat het in het najaar al mogelijk is om Down Under te reizen. Met TravelEssence gaat u, zeker in een tijd als deze, goed voorbereid op vakantie. Een groot voordeel is dat u met TravelEssence altijd ver weg blijft van het massatoerisme. Dus geen overvolle hotel lobby's, buffet restaurants en liften. U reist individueel, in uw eigen huurauto en onze gastheren en gastvrouwen verwelkomen u in hun kleinschalige accommodaties, midden in de natuur.

Australian | Australia holiday

In 2021 profiteert u van uitgebreide boekingsvoorwaarden

Ons team van ervaren reisexperts staan voor u klaar, zodat u nu al kunt genieten van het vooruitzicht van uw reis Down Under. Van persoonlijk advies tot een complete reisplanning: al uw wensen komen we graag tegemoet, tot het moment dat u weer veilig thuis bent. Wij bieden u uitgebreide voorwaarden voor uw boeking, zodat u flexibel bent wanneer uw reisplannen veranderen als gevolg van een pandemie als Covid-19.

Blijf flexibel

Voor alle boekingen die vanaf 1 juli 2020 tot en met 31 december 2021 worden gemaakt, bieden wij de mogelijkheid om tot 4 weken voor vertrek kosteloos om te boeken. Zo kunt u uw reis gemakkelijk uitstellen naar het volgende jaar, mochten er buitengewone reisbeperkingen optreden als gevolg van de Corona pandemie.

Zes weken

We nemen, hoe dan ook, zes weken voor uw geplande vertrek contact met u op. Mocht blijken dat uw vertrek op de oorspronkelijk geplande reisdatum vanwege reisbeperkingen omtrent Corona niet gehaald kan worden, dan boeken wij uw reis kosteloos voor u naar een later tijdstip om. Op deze manier is er voldoende tijd om samen het best passende alternatief voor u te vinden.

Gorgeous nature | New Zealand holiday
Impressive landscape | New Zealand nature

Reis veilig en zonder zorgen

Veiligheidsrichtlijnen

Doordat onze lokale hosts kleinschalige accommodaties aanbieden en excursies altijd plaatshebben in een kleine groep, hoeft u zich geen zorgen te maken over het navolgen van veiligheidsrichtlijnen en afstandsmaatregelen met betrekking tot Covid-19.

Vervangende vluchten

Als er wijzigingen zijn in uw heen- of terugvlucht die via TravelEssence is geboekt, zorgen wij voor geschikte alternatieven.

24/7 telefonisch bereikbaar

Mocht er zich een calamiteit voordoen tijdens uw reis en heeft u hulp of ondersteuning nodig? Onze reisexperts staan vierentwintig uur per dag voor u klaar!

ANVR, SGR en Calamiteitenfonds

De reisorganisatie TravelEssence is financieel solide. Wij zijn aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds zodat u, in het ergste geval, uw betaalde reisgeld terugkrijgt.

Bij een reiswaarschuwing of een inreisverbod voor Australië of Nieuw-Zeeland naar aanleiding van Covid-19, kunt u uw reis kosteloos uitstellen.

U wilt natuurlijk het meeste uit uw reis naar Australië of Nieuw-Zeeland halen. Maar het boeken van de ideale… lees meer

Het laatste nieuws over Australië en Nieuw-Zeeland ontvangt u eenvoudig in uw inbox door u in te schrijven voor… lees meer

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.