Annie spratt V705bwr Tn QI unsplash
Win uw persoonlijke droomreis

Feestdagen Quiz

Win de reis van uw leven naar Australië of Nieuw-Zeeland. Geniet van een op maat gemaakte vakantie met unieke accommodaties, lokale activiteiten, vluchten, autoverhuur en meer. Het enige wat u hoeft te doen is vóór 9 januari 2022 middernachtde vragen goed te beantwoorden in onze feestdagen quiz!


Het is tijd om Australië en Nieuw-Zeeland beter te leren kennen. Test uw kennis en beantwoord de vragen in onze quiz. Wie weet bent u in 2022 misschien al uw koffers aan het inpakken en op reis naar Down Under! Lees de voorwaarden hier.


TIP: Kom gerust naar een van onze informatieve presentaties!

De reiskriebels te pakken?

Wilt u in de toekomst naar Australië of Nieuw-Zeeland reizen? Laat u inspireren voor uw droomreis tijdens een van onze presentaties. Ons team van ervaren reisspecialisten neemt u mee op een unieke lokale reis door Australië of Nieuw-Zeeland. Kom meer te weten over de beste reistijd, lokale tips, de mooiste plekken en nog veel meer.

Heeft u vragen over reizen naar Australië of Nieuw-Zeeland? Onze reisspecialisten staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Neem gerust contact met ons op en we bespreken graag uw droomvakantie.

Neem contact met ons op

Informatie aanvragen

Wilt u een rondreis maken naar Australië of Nieuw-Zeeland? Maak dan gebruik van ons gratis reisadvies en realiseer… lees meer

Wordt geïnspireerd voor uw reis naar Australië of Nieuw-Zeeland

Presentatiedagen

Denkt u na over een reis Down Under? Schuif aan voor een van onze online presentaties en laat u inspireren voor uw… lees meer