Cathay pacific solo flights premium economy
Uw vlucht Down Under

Cathay Pacific Premium Economy

Geniet van de voordelen wanneer u Premium Economy met Cathay Pacific vliegt, zoals de mogelijkheid om eerder te boarden, meer bagage, extra ruimte en comfort, entertainment tijdens de vlucht en geweldige service. Neem plaats en geniet van een drankje en een gastvrije glimlach.

Zitplaats

Tijdens uw vlucht kunt u rekenen op extra ruimte, verstelbare stoelen, meer beenruimte en een comfortabele hoofdsteun. Een grotere tafel zorgt ervoor dat u meer ruimte heeft tijdens het eten en dat u geniet van meer opbergruimte voor uw spullen.

Eten en drinken

Word verwelkomd met een glas champagne en maak tijdens uw vlucht uw keuze uit de verschillende snacks. Geniet van lichte en gezonde maaltijden waarin de nadruk ligt op vers fruit en verse groenten kies uit een variatie aan dranken voor bij uw maaltijd. Fris u tijdens de vlucht op met de toiletartikelen die u bij uw intercontinentale vlucht ontvangt.

Vermaak

Vermaak u met de nieuwste films en televisieprogramma's en luister naar uw favoriete muziek. Een touchscreen maakt het eenvoudig om uw keuze te maken. Gebruik de usb-poort om uw eigen apparaten aan te sluiten. Wifi is op geselecteerde vluchten beschikbaar.

Premium Economy flight | New Zealand holiday
Geniet bij Cathay Pacific van een welkomstdrankje
© TravelEssence
Een koppel vliegt met Cathay Pacific in Premium Economy
Premium Economy biedt u net dat beetje extra comfort
© Cathay Pacific

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.