Nz cathay pacific friends flights economy
Uw vlucht Down Under

Cathay Pacific Economy

Geniet van een comfortabele vlucht in de Economy Class van Cathay Pacific. Geniet tijdens uw vlucht van de nieuwste films en series, goed verzorgde maaltijden en ervaaar de uitzonderlijke service.

Zitplaats

Uw stoel in Economy Class is ergonomisch ontworpen met comfortabele stoffering en een verstelbare hoofdsteun die maximale ondersteuning biedt voor uw hoofd en nek. Profiteer van voldoende beenruimte om u tijdens uw reis echt te ontspannen.

Eten en drinken

Cathay Pacific biedt lichte en gezonde maaltijden waarin de nadruk ligt op vers fruit en verse groenten. Daarbij is er een selectie aan dranken beschikbaar voor bij uw maaltijd.

Vermaak

Geniet van een het ultramoderne entertainmentsysteem aan boord. Op uw eigen touchscreen heeft u toegang tot de nieuwste films, tv programma’s en muziek. Gebruik de usb-poort om uw eigen apparaten aan te sluiten. Wifi is op geselecteerde vluchten beschikbaar.

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.