Cathay pacific plane 1

Vlieg met de nieuwe A350-1000 van Cathay Pacific naar Down Under

Vliegtoestel A350-1000 is het nieuwste paradepaardje van Cathay Pacific. Vanaf december 2018 vliegt Cathay Pacific met dit nieuwe toestel vanaf Amsterdam naar Hong Kong. Tijdens het ontwerpen van de cabines was het comfort van de passagiers de belangrijkste focus voor het design team. Maar wat merkt u van de vernieuwingen?

Comfort naar een hoger niveau

Minder lawaai

Misschien herkent u het volgende wel? U wilt ongestoord slapen in het vliegtuig, maar het ruisen van de vliegtuigmotoren op de achtergrond houden u wakker. Door technische vernieuwingen is het lawaai met maar liefst 50% verminderd.

Meer zuurstof

Veel mensen voelen zich vaak vermoeid na een langdurige vlucht. Dit komt onder andere door het lage zuurstofgehalte en de wisselende druk in de cabine. In het nieuwe toestel van Cathay Pacific zorgt een hogere cabinedruk voor meer zuurstof in de cabine, waardoor passagiers minder vermoeid het vliegtuig uitstappen.

Goede verlichting

Geloof het of niet, maar ook de vernieuwde LED-sfeerverlichting in de cabines draagt bij aan het welzijn van de passagiers. Zo kan er met de sfeerverlichting een zonsopgang of zonsondergang worden nagebootst. Deze aanpassingen zorgen ervoor dat de passagiers minder last hebben van een jetlag. Benieuwd wat u nog meer tegen een jetlag kunt doen? Dat leest u in onze blog met tips om een jetlag te verminderen.

Comfortabeler stoelen

De nieuwe stoelen en hoofdsteunen in Economy, Premium Economy en Business Class maken de langdurige zit een stuk comfortabeler. Zo hebben de stoelen in Premium Economy verschillende functies: de stoelen kunnen onder andere 23 centimeter achterover leunen en hebben een beensteun.

En alle andere optimalisaties!

Natuurlijk kunt u de vliegtuigmodus aanzetten op uw smartphone, tablet of laptop en ontspannen bij een inflight-film. Het inflight-entertainmentsysteem is vernieuwd en het beeldscherm waarop de films en televisieseries worden vertoond is groter.

U kunt uiteraard ook films kijken op uw telefoon of tablet, maar bent u bang dat u met een lege batterij aankomt? Hier heeft Cathay Pacific aan gedacht. Uw stoel heeft een USB-ingang en stroomaansluiting. Voor diegene die graag online willen blijven, hoog boven de wolken, biedt Cathay Pacific betaald wifi aan in de A350-1000.

Speciale tarieven als u reist met TravelEssence

Door onze goede samenwerking met Cathay Pacific hebben wij als enige reisaanbieder speciale tarieven voor Premium Economy Class. De prijzen waarvoor wij tickets voor u kunnen boeken, vindt u nergens anders! Bij ons vliegt u al Premium Economy Class voor 500 euro per retourticket meer, dan wanneer u Economy Class zou vliegen.

Wanneer u in Premium Economy vliegt weet u zeker dat u uitgerust aankomt in Australië of Nieuw-Zeeland. Nieuwsgierig naar wat Premium Economy Class nog meer onderscheidt van Economy Class? Wij leggen u graag de voordelen uit van vliegen in Premium Economy naar Nieuw-Zeeland of Australië.

Ontdek meer reisverhalen

Nz waiheke island drone water boats land joshua mccormack partner header

Lokale tips: Waiheke Island in Nieuw-Zeeland

Wijn, strand en wandelen is Waiheke Island in Nieuw-Zeeland volgens Brooke. Zij is geboren op Waiheke Island en… lees meer

aus family 1770 pool accommodation

Effectief massatoerisme vermijden in Australië

Australië is een enorm land, waar u van alles kunt ondernemen. Natuurlijk wilt u de mooiste plekken zien die het… lees meer

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.