Tanjalagooncampfamilysafaritenttanja lagoon feb2015 lrg 3838 copy

Uniek eco retreat in Australië toegevoegd aan ons assortiment

Onlangs hebben wij Tanja Lagoon Camp aan ons aanbod toegevoegd, een prachtig eco retreat dat een unieke ervaring biedt op een bijzondere plek middenin de natuur.

Aan de rand van een lagune en omgeven door het Mimosa Rocks National Park, kunt u in een van de vier luxe safaritenten verblijven. Vanuit elke tent geniet u van het uitzicht over de lagune en op het terrein is allerlei wildlife zoals kangoeroes, bijzondere vogels, wombats en possums te vinden. Tijdens een verblijf kunt u verschillende wandelingen maken of u maakt gebruik van de kano’s van de accommodatie om een van de verlaten stranden in de buurt te bezoeken.

De safaritenten zijn gebouwd op een houten vlonder (gemaakt van hout uit de omgeving) en hebben een eigen badkamer en een keuken. Deze accommodatie biedt daarmee de faciliteiten van een cottage of een lodge, maar is slechts met een tentdoek gescheiden van de natuur, waardoor u optimaal kunt genieten van het buitenleven.

Ontdek meer reisverhalen

Places - Daintree

Ontdek de hoogtepunten van Australië

Als u ons naar de hoogtepunten van Australië vraagt, dan raken wij niet uitgepraat. Australië is immers - samen… lees meer

A Skippy from Australia Header

A skippy from Australia

G’day! As a new addition to TravelEssence, let me introduce myself: My name is Vanessa, an Aussie living in The… lees meer

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.