Michiel klanten tafel laptop

Aanvullende voorwaarden voor reizen naar Australië en Nieuw-Zeeland

Update: juli 2021

We leven in bijzondere tijden. De Coronacrisis heeft, ook op de reiswereld, grote impact. Hier bij TravelEssence volgen we ontwikkelingen op de voet. We voorzien u graag van extra informatie rond uw geplande reis, zodat u straks zorgeloos kunt genieten van uw vakantie.

Om u zo goed mogelijk van informatie te voorzien, leest u in deze blog aanvullende bepalingen. Deze aanvullende voorwaarden zijn van toepassing op zowel reeds geboekte, als op nieuw te boeken reizen die hinder zouden kunnen ondervinden door de COVID-19 pandemie. Ze zijn bedoeld om u zekerheid te geven in situaties welke mogelijk niet worden gedekt door uw annuleringsverzekering. Namelijk:

In bovengenoemde gevallen, biedt TravelEssence u de mogelijkheid om uw Australië of Nieuw-Zeeland reis naar volgend jaar uit te stellen. Hierbij zullen geen extra kosten in rekening worden gebracht. Uitsluitend kosten die wij niet kunnen verhalen of terugvorderen zullen aan u worden doorberekend. Hierbij kunt u denken aan zaken als:

Wij zullen u vooraf informeren over welke kosten het in uw geval gaat, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Voor vragen kunt u ten alle tijden terecht bij uw reisadviseur. Bel of mail gerust.

Mocht u ervoor kiezen uw reis Down Under door te schuiven, dan blijven reeds gedane betalingen bij TravelEssence. Hiervoor krijgt u van ons een bevestiging met daarop de inhoud en waarde van uw reis. De nieuwe reisdatum kunt u samen met uw reisadviseur afstemmen.

We raden u aan om uiterlijk zeven weken voor vertrek, in overleg met uw reisadviseur, te beoordelen of het verstandig is om uw reis om te boeken of vooruit te schuiven. Zo kunnen extra kosten vermeden of geminimaliseerd worden. Uiteraard doen wij onze uiterste best om u tijdig te informeren.

Het TravelEssence Team

Update Coronavirus september 2021

Update COVID-19

Na anderhalf jaar van strenge maatregelen, lockdowns en gesloten grenzen, lijken Australië en Nieuw-Zeeland zich… lees meer

Nu boeken, maar toch flexibel blijven

Flexibel boeken

Staat u te popelen om een reis te boeken? Twijfel niet langer. Boek nu een reis Down Under. Mochten wij tot 4… lees meer