Aanvullende voorwaarden voor reizen naar Australië en Nieuw-Zeeland

Zorgeloos genieten

Om straks zorgeloos te kunnen genieten van uw vakantie, voorzien we u van informatie rond uw geplande reis.

In deze blog vindt u aanvullende bepalingen voor uw reis. Deze aanvullende voorwaarden zijn van toepassing op zowel reeds geboekte, als op nieuw te boeken reizen die hinder zouden kunnen ondervinden van de COVID-19 pandemie. Ze zijn bedoeld om u zekerheid te geven in situaties die mogelijk niet worden gedekt door uw annuleringsverzekering. Namelijk:

In bovengenoemde gevallen, biedt TravelEssence u de mogelijkheid om uw Australië of Nieuw-Zeeland reis naar volgend jaar uit te stellen. Hierbij zullen geen extra kosten in rekening worden gebracht. Uitsluitend kosten die wij niet kunnen verhalen of terugvorderen zullen aan u worden doorberekend. Hierbij kunt u denken aan zaken als:

Wij zullen u vooraf informeren over welke kosten het in uw geval gaat, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Voor vragen kunt u ten alle tijden terecht bij uw reisadviseur. Bel of mail gerust.

Mocht u ervoor kiezen uw reis Down Under door te schuiven, dan blijven reeds gedane betalingen bij TravelEssence. Hiervoor krijgt u van ons een bevestiging met daarop de inhoud en waarde van uw reis. De nieuwe reisdatum kunt u samen met uw reisadviseur afstemmen.

We raden u aan om uiterlijk zeven weken voor vertrek, in overleg met uw reisadviseur, te beoordelen of het verstandig is om uw reis om te boeken of vooruit te schuiven. Zo kunnen extra kosten vermeden of geminimaliseerd worden. Uiteraard doen wij onze uiterste best om u tijdig te informeren.

Het TravelEssence Team

Update Covid-19: 9 januari 2023

Reisvoorwaarden voor uw reis Down Under

Boek uw reis, maar blijf flexibel

Flexibel boeken