Nz mt cook glacier guiding

Actie en avontuur op het Zuidereiland

Voor Flying Dutchman Magazine, het kwartaaltijdschrift van KLM, stelden wij een reis naar Nieuw-Zeeland samen. Deze reis werd gepubliceerd in de tweede uitgave van dit jaar met het thema ‘op weg naar avontuur’.

Deze avontuurlijke reis langs de westkust van het Zuidereiland is speciaal samengesteld voor de actieve reiziger. Tijdens deze luxe rondreis reist u drie weken over het Zuidereiland en onderneemt u volop bijzondere activiteiten.

Zo selecteerden wij voor deze reis een dag heliskiën, waarbij u onder begeleiding van een gids de maagdelijke sneeuw in de Zuidelijke Alpen verkent, en een trektocht door de wildernis per helikopter en jetboot. Tijdens deze reis verblijft u in unieke accommodaties zoals Off the Mapp. De gastheren van deze locatie nemen u tijdens uw verblijf graag mee uit jagen of op een tour per 4WD!

Deze rondreis is een voorbeeld en kan altijd aangepast worden aan uw wensen, bijvoorbeeld met extra locaties of andere accommodaties. Naast deze reis hebben wij nog vele andere voorbeeldreizen voor u samengesteld, deze kunt u op onze Nieuw-Zeelandpagina bekijken.

Ontdek meer reisverhalen

Nz catlins coastline barton matthews5 discoverpage detail best travel time

Het Noordereiland of Zuidereiland bezoeken?

Weet u al waar u het liefst naartoe wilt: het avontuurlijke Noordereiland, het ruige Zuidereiland of tóch allebei?… lees meer

Aus south gippsland cottage garden view partner stays comfortable

‘Hairy panic’ in het zuiden van Australië

Het stadje Wangaratta, in het zuiden van Australië, lijkt te zijn veranderd in een decor van een horrorfilm.… lees meer

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.