Aus melbourne private tour example trip 2 jpg

3 op Reis in Australië: Melbourne

Om ons te wanen in de Down Under sferen, kijken wij graag weer eens met u terug naar 3 op Reis in Australië. In samenwerking met TravelEssence maakte BNN voor het programma 3 op Reis rondreizen door Australië en Nieuw-Zeeland. Zo maakte Dennis in 2016 een reis langs de Zuidoostkust van Australië. Een reis in de voetsporen van James Cook. De reis begon in Melbourne en eindigde in Sydney.

De twee andere afleveringen van 3 op Reis in Australië kunt u uiteraard ook terugkijken. Op ons blog vindt u de tweede aflevering die in het teken staat van de roadtrip langs de Zuidoostkust van Australië. In de laatste aflevering bezocht Dennis Sydney.

Geraldine maakte voor 3 op Reis ook een reis Down Under, namelijk naar Nieuw-Zeeland. Zij maakte een actieve rondreis over het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland.

3 op Reis in Melbourne

We kijken met u terug naar 3 op Reis in Melbourne. Naast Sydney is Melbourne de grootste stad van Australië. Volgens Dennis is Melbourne de verfijnde en stijlvolle variant van Sydney. Een stad met hoge en moderne gebouwen, maar ook veel groen. Melbourne wordt de Garden City genoemd en heeft naast Londen de grootste Botanische Tuinen. Door het mooie weer speelt het leven in deze stad zich ook vooral buiten af.

In de aflevering vertelt Dennis meer over de geschiedenis en cultuur van Melbourne. Hij bezoekt de Victoria Bibliotheek, waar bijzondere boeken over James Cook te vinden zijn.

Roadtrip

Tijdens de roadtrip van Melbourne naar Sydney legt Dennis 1200 kilometer af. Hij rijdt langs groene uitzichten, blauwe zeeën en witte stranden. Stranden komt Dennis ook tegen in Melbourne. Zodra de zon ondergaat komen de pinguïns op het strand tevoorschijn, maar Dennis vindt het hier iets te druk. Het bezoek aan Melbourne eindigt met een chique pak en een paardenrace.

Kijkt u mee naar 3 op Reis in Australië?

Ontdek meer reisverhalen

Persfoto Algemeen2

3 op reis à la TravelEssence - Deel 3

Dit zijn alweer de twee laatste afleveringen van de serie die 3 Op Reis in samenwerking met TravelEssence in… lees meer

Au sydney seaplanes opera house discoverpage regions

3 op Reis in Australië: Sydney

Krijgt u ook geen genoeg van Down Under? Gelukkig kunnen we de afleveringen van 3 op Reis terug blijven kijken. In… lees meer

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.